پرورش قرقاول

آموزش تخصصی پرورش قرقاول

پرورش قرقاول

آموزش تخصصی پرورش قرقاول

  • ۰
  • ۰

استفاده از دستگاه های اتوماتیک در مراکز عرضه ی مرغ به کاربران تاثیر بسیاری در افزایش رعایت بهداشت و رعایت استاندارد عرضه مواد گوشتی به بازار می باشد. از مهمترین این ابزارها می توان به موارد زیر اشاره کرد :

- یخچال های مخصوص نگهداری طیور : یکی از مهمترین مواردی که پس از وارد کردن مواد گوشتی به داخل مغازه ها اهمیت دارد، یخچالهای مخصوص نگهداری مواد گوشتی می باشد. این یخچال ها دارای درجه بندی های مختلفی می باشند که با توجه به نوع گوشت مورد استفاده متفاوت می باشند.

تمیز کردن مرتب یخچال ها به منظور جلوگیری از انباشت الودگی ها در داخل انها از اهمیت بسیار بالایی برخوردار می باشد. همچنین استفاده از سیستم تهویه استاندارد در این دستگاه ها نیز بسیار ضروری می باشد.

از دیگر موارد مهم استفاده از شیشه های مخصوص به منظور جلوگیری از ورود اشعه های نور مضر به داخل یخچال ها می باشد. این مورد بخصوص در یخچال هایی که به صورت ویترینی مورد استفاده قرار میگرند اهمیت دارد.

توجه داشته باشید که در فصول گرم سال ، باید حتما از موتورهای بنزینی به منظور استفاده برای کارکرد دستگاه در زمان قطع برق استفاده کنید. در غیر این صورت با خرابی مواد گوشتی و زیان بسیاری مواجه خواهید شد.

از دیگر دستگاه های مورد استفاده می توان به مرغ خردکن اشاره کرد. این دستگاه به منظور خردکردن سریع مرغ ها مورد استفاده قرار میگیرد. مرغ خردکن ها دارای نمونه های مختلفی هستند که از شناخته شده ترین انها می توان به مرغ خردکن های استیل عرضه شده در داخل کشور اشاره کرد.

این مرغ خردکن ها که مخصوص مغازه های توزیع مواد گوشتی عرضه شده اند ، دارای تیغه ای مخصوص همراه با محافظ می باشند که از پاشیده شدن مرغ یا متعلقات ان به بیرون از دستگاه جلوگیری میکنند. همچنین محافظی برای جلوگیری از برخورد دست اپراتور با مرغ خردکن نیز می باشند.

در برخی از دستگاه ها امکان طراحی عملکرد دستگاه با استفاده از پدال نیز وجود دارد. در این شرایط پدال در زیر پای اپراتور قرار گرفته و روشن خاموش کردن دستگاه با استفاده از ان صورت میگیرد. از دیگر موارد مهم در این دستگاه ها می توان به امکان تنظیم سرعت دستگاه اشاره کرد. در این شرایط نیز تنظیم سرعت با توجه به نوع گوشت و هدف اپراتور از جدا کردن گوشت ها متفاوت می باشد که با توجه به تجربه ی اپراتور این مورد انتخاب میشود .

از دیگر موارد بسیار مهم توجه به بهداشت دستگاه می باشد. این دستگاه با توجه به اینکه به صورت مستقیم با گوشت مصرفی در ارتباط است، باید از جنسی ساخته شود که امکان ورود الودگی به آن وجود نداشته باشد.

از سویی دیگر دستگاه به صورت مداومی باید تمیزکاری شود که همین مورد در کنار گوشت های قطعه قطعه شده دستگاه را در مجاورت تمام مدت با رطوبت قرار میدهد. در نتیجه نمیتوان از بدنه ای استفاده کرد که امکان زنگ زدگی وجود داشته باشد. در این دستگاه ها از بدنه هایی بهره برده میشود که به خوبی در مقابل زنگ زدگی مقاوم باشند.

در دستگاه های استاندارد از بدنه های تماما استیل نگیر استفاده میشود. این بدنه ها علاوه بر زیبایی دارای طول عمر بسیار بالایی نیز می باشند که از این نظر برای مغازه های توزیع مواد گوشتی بسیار بصرفه می باشند.

  • ۹۹/۱۰/۲۴
  • حسن بیگی

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی