پرورش قرقاول

آموزش تخصصی پرورش قرقاول

پرورش قرقاول

آموزش تخصصی پرورش قرقاول

  • ۰
  • ۰

شاید تا حالا بار ها به فکر پرورش قرقاول افتاده باشد ولی در انتخاب نوع نژاد قرقاول مورد نظر دچار دودلی شده باشید.

در این پست می خواهیم شما را با انواع نژاد های قابل پرورش در ایران اشنا کنمی لطفا با ما همراه باشید.


قرقاول آمریکایی

یکی از نژادهای معروف قرقاول ها، قرقاول آمریکایی است. در قسمت گردن قرقاول آمریکایی طوق سفیدی وجود دارد. قرقاول آمریکایی در یکسالگی به بلوغ می رسد. زمان جفت گیری قرقاول آمریکایی نیز در سن یکسالگی انجام می شود. محیط زیست اصلی قرقاول آمریکایی جنگل ها و کوهستان ها هستند. قرقاول آمریکایی بیشتر در ترکیه و شرق اروپا پراکنده هستند؛ اما در ایران نیز یافت می شوند. این نوع قرقاول در سال بین ۶۰ تا ۹۰ عدد تخم می گذارد. طول دوره جوجه کشی قرقاول آمریکایی  حدود ۲۴ روز است. قرقاول آمریکایی طلایی یکی از انواع قرقاول آمریکایی است که رنگ پرهای آن طلایی است.


قرقاول خزری

قرقاول خزری جزو پرندگانی است که بسیار کم در ایران دیده می شود. قرقاول خزری در گذشته بیشتر در نواحی دریای خزر  دیده می شد؛ اما این نوع قرقاول امروزه در اکثر نقاط و کشورهای جهان قابل مشاهده می باشد. این قرقاول زیبا دمی دراز و گردنی بلند دارد و در هنگام راه رفتن با گردن برافراشته راه می رود، به همین دلیل قرقاول خزری به طاووس بسیار شبیه است. قرقاول خزری بسیار خوش خوراک است و با سرعت زیادی می دود. قرقاول ها از جمله قرقاول خزری در ارتفاعات کم پرواز می کنند و طول مدت پروازشان نیز کوتاه است. اسم محلی قرقاول خزری تیرنگ یا تورنگ است. قرقاول های نر خزری حدود ۴ کیلوگرم وزن دارد اما ماده آن وزنی بین ۱ تا ۲ کیلوگرم دارد. قد قرقاول خزری ماده از قد قرقاول خزری نر کوتاه تر است.


قرقاول پاکستانی

زیبایی پرهای قرقاول پاکستانی از دلایل مهم محبوبیت آن است. اندازه دم این پرنده به یک متر هم می رسد. قرقاول های پاکستانی معمولا در سن یکسالگی به بلوغ می رسند و در همین زمان است که فروخته و صادر می شوند. پرهای قرقاول پاکستانی درخشان و براق است. قرقاول پاکستانی در سال بین ۶۰ تا ۹۰ عدد تخم می گذارد. پراکندگی قرقاول پاکستانی در ژاپن و هاوایی زیاد است. این پرنده در میان درختان و نزدیک مزارع زندگی می کند.

طبق تحقیقات صورت گرفتههر سه نژاد فوق قادر به تخم گذاری بالا و سرعت رشد بالا خواهند بود و در برابر بیماری ها مقاومت بالایی از خود نشان خواهند داد که برای پرورش بسیار مناسب هستند و سایر قرقاول ها نیز جنبه زینتی داشته و برای پرورش گوشتی اصلا مناسب به نظر نمی رسند. 

  • ۹۷/۱۱/۰۴
  • حسن بیگی

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی